Forum www.gazetagoleniowska.com Strona Główna www.gazetagoleniowska.com
Forum portalu Gazety Goleniowskiej

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wirtualny Goleniów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.gazetagoleniowska.com Strona Główna -> Portal
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pp

PostWysłany: Pią Maj 21, 2010 10:22 pm    Temat postu: Wirtualny Goleniów Odpowiedz z cytatem

http://gazetagoleniowska.com/panorama.html

jak to oceniacie? jakieś pomysły na kolejne punkty widokowe? jedno jeśli o nie chodzi zastrzeżenie jest takie, że fotograf musi się obrócić o 360 stopni wokół WŁASNEJ osi. więc np. wejście na wieżę ciśnień czy inne wysokie budynki nie wchodzi w grę, bo trzeba by przemieszczać się wzdłuż ich krawędzi.
Wojtek

PostWysłany: Sob Maj 22, 2010 12:03 am    Temat postu: Re: Wirtualny Goleniów Odpowiedz z cytatem

pp napisał:
http://gazetagoleniowska.com/panorama.html

jak to oceniacie? jakieś pomysły na kolejne punkty widokowe?.

Jak dla mnie rewelacja !

Być może ładnie mógłby wyjść kościół świętego Jerzego fotografowany z parku. Tylko kurczę ten kościół mi się bardziej podoba wieczorem, kiedy jest oświetlony. A zrobić tyle fotek nocą to chyba trochę byłoby chrzanienienia ? No i park nocą (przy obrocie o 180 stopni) mógłby nie powalić estetyką Smile. Ale może spróbować w dzień, przy obrocie ta alejka w parku też może by jakoś wyszła...

Ładne miejsca są nad Iną, za basenem. Tyko tam trzeba podejść kawał drogi. No i jeżeli wyjdzie fajnie i ludziska się zorientują, że są takie miejsca, to jest ryzyko, że to zadepczą Smile

Nie wiem jak teraz wyglądają pomieszczenia wewnątrz baszty, kiedyś miały w sobie coś fajnego. Może tam jakaś "panorama z wnętrza" ?

Urząd miasta być może fajnie byłoby pokazać z okolic tego mostka nad Wiśniówką, tak żeby zobaczyć bryłę budynku, w całości (ale nie jestem pewny jak to by wyglądało, dawno tam nie byłem). Okolice tego skrzyżowania Pocztowej z Bohaterów Warszawy może byłyby dobrym punktem.

Kiedyś nieźle wyglądał budynek nadleśnictwa (koło Chopina) ale nie byłem tam parę lat, nie wiem, jak to wygląda teraz.

Mieszkam poza Goleniowem od lat. Przyjeżdżam tu parę razy w roku, na moment, więc nie wiem jak to w tej chwili wygląda i na ile jestem w stanie to jakoś obiektywnie sobie wyobrazić.
Ale próbowałbym chyba w tych punktach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wojtek

PostWysłany: Wto Maj 25, 2010 11:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie tez wygląda basen Fala od środka (z widokiem na las).
Szczególnie dla ludzi przyjezdnych jest to coś nowego i nietypowego. Generalnie się podoba Smile. Jeżeli ta panorama mogłaby tez jakoś promować takie miejsca, to może fajnie byłoby zrobić jakieś fotki wewnątrz pomieszczenia i pokazać jak to wygląda od środka.

No i właśnie ...
gdyby chcieć pokazać miasto nie tylko od strony budynków ale tez jako miejsce, gdzie można aktywnie spędzać czas, to może dałoby się jakoś ładnie pokazać nowo oddane boiska i plażę w Lubczynie.
tylko cholera wie, czy to już nie byłoby lekkim przegięciem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.gazetagoleniowska.com Strona Główna -> Portal Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: